Εφημερίδα Κοινωνική

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός: Την καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

 Breaking News

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός: Την καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης
29 Δεκεμβρίου 2022

Σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ προχωρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αυριανή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ (11.00). Το ποσό θα αναλάβει να καλύψει εξ ολοκλήρου για πολλοστή φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ναι, για δεύτερη φορά μέσα στο 2022 η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχωρά σε μια κίνηση Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου την οποία αναλαμβάνει αποκλειστικά ο διοικητικός ηγέτης της. Η προηγούμενη ήταν της τάξης των 10 εκατ ευρώ (στην Γενική Συνέλευση της 28ης Φεβρουαρίου). Αυτή τη φορά το ποσό ανεβαίνει στα 15 εκατ ευρώ.

Και κάπως έτσι: Μόνο μέσα στο 2022 και αποκλειστικά από ΑΜΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης –που κάλυψε εξ ολοκλήρου και την προηγούμενη- βάζει στο ταμείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το ποσό των 25 εκατ ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του club. Ένα τεράστιο ποσό το οποίο βεβαίως στην δική του περίπτωση δεν αποτελεί παρά απλά ένα μικρό μέρος της συνολικής επένδυσης του.

Έχει χαθεί το… μέτρημα από το καλοκαίρι του 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη και πήρε στα χέρια του το τιμόνι της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ενώ φυσικά δεν ξεχνά κανείς και τα εκατ ευρώ που έχει διαθέσει για την επανεκκίνηση του Ερασιτέχνη και την μετατροπή του στον κορυφαίο πολύ-αθλητικό σύλλογο της Ευρώπης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ