Εφημερίδα Κοινωνική

Webinar για τις αγορές του Αραβικού Κόλπου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

 Breaking News

Webinar για τις αγορές του Αραβικού Κόλπου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά
24 Νοεμβρίου 2022

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε «Webinar για τις αγορές του Αραβικού Κόλπου».

Το Υπουργείο Εξωτερικών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του επιμελητηρίου και της επιχειρηματικής κοινότητας, διοργάνωσαν «Webinar για τις αγορές του Αραβικού Κόλπου».

Συζητήθηκε η οικονομική κατάσταση των αγορών στις χώρες αυτές, όπως έχει αυτή διαμορφωθεί στην μετά COVID-19 εποχή, με ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους που εμφανίζουν σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων(ΔΟΣΕ) και Εξωστρέφειας και πρόεδρος της Enterprise Greece, Ιωάννης Σμυρλής και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γιώργος Παπαμανώλης -Ντόζας. Συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούσαν την αγορά της Σαουδικής Αραβίας και παρουσίασε ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, τ. Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ Τζέντας καθώς και θέματα για την αγορά των Ηνωμένων Αραβικων Εμιράτων , που η παρουσίαση έγινε από τον κ. Δημήτριο Θωμόπουλο, Γραμματέα ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ στο Ντουμπάι.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ