Εφημερίδα Κοινωνική

Πρώην στέλεχος της Κιβωτού άδειασε κάτω από άκρα μυστικότητα θυρίδα σε τράπεζα

 Breaking News

Πρώην στέλεχος της Κιβωτού άδειασε κάτω από άκρα μυστικότητα θυρίδα σε τράπεζα
24 Νοεμβρίου 2022

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου μετά τις καταγγελίες -που παίρνουν πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας- για ακραίες συμπεριφορές, ακόμα και ασέλγειες εις βάρος παιδιών που διέμεναν στις δομές της ΜΚΟ.

Μια νέα πληροφορία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρει ότι πρώην στέλεχος της Κιβωτού μετέβη κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας και άδειασε τραπεζική θυρίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό φέρεται να λαμβάνει χώρα την Τρίτη 22/11 και ενώ φουντώνει η έρευνα για τη ΜΚΟ όσον αφορά ύποπτες οικονομικές συναλλαγές.

Κατά το δημοσίευμα, στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα φαίνεται να διατηρούνταν λογαριασμός της Κιβωτού του Κόσμου ύψους 2.000.000 ευρώ.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενημερώθηκαν, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, αλλά και -κατόπιν- οι ελεγκτές της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που κάνουν έρευνες στα οικονομικά της ΜΚΟ.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έχει δώσει εντολή να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και ο τρόπος κτήσης ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων του πατέρα Αντώνιου, στενών συγγενών του και όσων είχαν σχέση με την οικονομική διαχείριση της Κιβωτού, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της Οργάνωσης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ