Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μελάς: Έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Γ” Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά -Συνάντηση με τον πρόεδρο Χαράλαμπο Λιακόσταυρο

 Breaking News

Γιάννης Μελάς: Έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Γ” Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά -Συνάντηση με τον πρόεδρο Χαράλαμπο Λιακόσταυρο
01 Νοεμβρίου 2022

Την Τετάρτη 26/10/2022 επισκέφτηκε το Γραφείο της Γ” Δημοτικής Κοινότητας ο βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων κ.Γιάννης Μελάς. Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ.Χαράλαμπο Λιακόσταυρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα και οι πολίτες αλλά και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από κυβερνητικά έργα.

Στην ατζέντα της συζήτησης ήταν επίσης η αξιοποίηση, από το Υπουργείο Ανάπτυξης, του παλαιού εργοστασίου της ΧΡΩΠΕΙ σε κέντρο καινοτομίας, η ασφάλεια των πολιτών, ο Κηφισός ποταμός και η θωράκισή του (ο Βουλευτής έχει καταθέσει ερώτηση στην Βουλή) αλλά και η γενικότερη ενημέρωσή του για τα έργα που γίνονται προς όφελος των πολιτών. «Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ο κ. Γιάννης Μελάς το ενδιαφέρον του για την περιοχή και τους συμπολίτες μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ.Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ