Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Κούρτης: «Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ κοίταξε στα μάτια τον ΚΑΡΑΒΑ!»

 Breaking News

Δημήτρης Κούρτης: «Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ κοίταξε στα μάτια τον ΚΑΡΑΒΑ!»
29 Νοεμβρίου 2022

Μπορεί την περασμένη αγωνιστική ο ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ να ηττήθηκε με 0-3 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του Α” ομίλου της Α” κατηγορίας ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ, αλλά μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, τον κύριο Δημήτρη Κούρτη, μας εξήγησε τους λόγους της φαινομενικά «άνετης» ήττας και το γιατί η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ δεν ανησυχεί για την συνέχεια! Μας είπε συγκεκριμένα τα εξής:

«Για όσους δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στην ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και τον ΚΑΡΑΒΑ είναι πολύ εύκολο να βγάλει κάποιος λανθασμένα συμπεράσματα από το τελικό σκορ, οπότε οφείλω να διευκρινίσω τα παρακάτω, όπως τα γνωρίζω και τα είδα ο ίδιος, αλλά και πολλοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι από το γήπεδο…

Να πω κατ” αρχάς ότι η ομάδα μου κοίταξε τον πρωτοπόρο ΚΑΡΑΒΑ στα μάτια, δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και έπαιξε – όπως σε όλα τα παιχνίδια – για την νίκη! Κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι αγωνιστήκαμε με σοβαρότατες ελλείψεις. Έλειπαν το βασικό μας δεξί μπακ Δημοσθένης Κούρτης, το βασικό μας «εξάρι» Πέτρος Κούσιας και ο βασικός μας τερματοφύλακας Σέρτζιο Σαχάϊ. Εκτός αυτού, έλειπαν ακόμα ο Κώστας Μάνθος με τον Νίκο Αθανασιάδη και είχαμε την ατυχία να χάσουμε στο 25ο λεπτό τον βασικό μας στόπερ Γιάννη Κουτσομύτη, ενώ σε εκείνο το διάστημα του αγώνα παίζαμε δέκα λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ακόμα κι έτσι, το 3ο γκολ που τελείωσε το παιχνίδι το δεχτήκαμε από δικό μας λάθος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο 46′ και με το σκορ στο 0-0 ο Ζαρκαδούλας έχασε τρομακτική ευκαιρία να βάλει την ομάδα μας στην θέση του οδηγού!

Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι τα καλά λόγια που ακούσαμε για την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ από όλους τους ανθρώπους του ΚΑΡΑΒΑ! Ειδικά ο προπονητής τους, ο κύριος Χατζηαλέξης, μου είπε προσωπικά ότι «η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ήταν από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε και σίγουρα γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και την Διοίκηση του συλλόγου!»…

Το θέμα είναι ότι εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δεν ανησυχούμε για την συνέχεια, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες της ομάδας! Από ατυχία και μόνο δεν είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας, ειδικά όταν η ομάδα καταφέρει να αγωνιστεί πλήρης…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ