Εφημερίδα Κοινωνική

Δ. Κεχαγιά: «Υλοποιούμε το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στο Δήμο μας»

 Breaking News

Δ. Κεχαγιά: «Υλοποιούμε το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στο Δήμο μας»
07 Νοεμβρίου 2022

Μετά τη λήψη της απαραίτητης έγκρισης από την αρχαιολογία, συνεχίζεται στην περιοχή των Άνω Μελισσίων το μεγάλο έργο της υπογείωσης των καλωδίων μεταφοράς ρεύματος μέσης και χαμηλής τάσης στο Δήμο Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, από τον πρώτο χρόνο της θητείας της, επεδίωξε και τελικά πέτυχε να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και τον ΔΕΔΔΗΕ το μεγάλο αυτό έργο, ώστε να μην επιβαρυνθούν ούτε ο Δήμος, αλλά ούτε και οι πολίτες για την κατασκευή του.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την πόλη μας προχωρά. Είναι ένα έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Δήμου μας, θα κάνει την πόλη μας ομορφότερη και λειτουργικότερη, θα προσφέρει ασφάλεια στην ηλεκτροδότηση των συμπολιτών μας που ταλαιπωρήθηκαν από τις διακοπές ρεύματος στις πρόσφατες χιονοπτώσεις, θα συμβάλει στη σημαντική μείωση του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών από σπινθήρες στα καλώδια μεταφορές ρεύματος.

Είναι επίσης ένα πράσινο έργο, που θα μειώσει σημαντικά το κόστος ενέργειας για το Δήμο μας, ένα έργο που θα φέρει το Δήμο πιο κοντά στην ενεργειακή του ουδετερότητα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για όλη αυτή τη προσπάθεια. Είναι το μεγαλύτερο έργο υπογειοποίησης που έχει γίνει μέχρι σήμερα στη χώρα μας και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπάρχουν.

Με όραμα και σχέδιο, δημιουργούμε στέρεες υποδομές, που θα οδηγήσουν την πόλη μας στο μέλλον, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Η δημοτική μας αρχή δεσμεύθηκε για μεγάλα έργα και υπηρεσίες που θα βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας και υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ