Εφημερίδα Κοινωνική

Χρ. Μπουτσικάκης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά

 Breaking News

Χρ. Μπουτσικάκης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά
11 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά με αντικείμενο θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αυξημένες και διαρκές ανάγκες του συνόλου των Πυροσβεστικών Κλιμακίων του Πειραιά και των νησιών του Σαρωνικού καθώς και θέματα που αφορούν στην πολιτική προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Υπηρεσίας αλλά και για τις ενέργειες τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο για την αναβάθμιση της δύναμής της τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, σε επιχειρησιακό σχεδιασμό και σε υλικοτεχνική υποδομή ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις της κλιματικής κρίσης που διανύουμε.

Τέλος, στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η σημασία της διασφάλισης της προστασίας του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου των νησιών μας αλλά και πρωτίστως η ασφάλεια και η ακεραιότητα όλων των πολιτών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ