Εφημερίδα Κοινωνική

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Η Alter Ego εξηγεί γιατί διέκοψε τη συνεργασία της με τον γιο του Ηλία Μίχου

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Η Alter Ego εξηγεί γιατί διέκοψε τη συνεργασία της με τον γιο του Ηλία Μίχου
13 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση εξέδωσε ο όμιλος Alter Ego για την απομάκρυνση από την εφημερίδα «To Βήμα» του Παναγιώτη Μίχου, γιου του 53χρονου Ηλία Μίχου που συνελήφθη για παιδεραστία και μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ο Όμιλος στην ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους της λήξης της συνεργασίας, ενώ τονίζεται ότι του ζητήθηκε «να μεινει στο περιθώριο» για ένα διάστημα, εξαιτίας των αποκαλύψεων για τον πατέρα του, ωστόσο αυτός έθεσε εαυτόν εκτός της εφημερίδας.

Όπως υπογραμμίζεται, ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alter Ego

Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.

Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου

Ο Παναγιώτης Μίχος, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια από τον πατέρα του και τις κατηγορίες για μαστροπεία και αφού απομακρύνθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα» στην οποία εργάζονταν έκανε μία ανάρτηση στο Facebook.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ