Εφημερίδα Κοινωνική

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

 Breaking News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός
31 Οκτωβρίου 2022

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός στα 65 του χρόνια.

Ο ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης Ηλίας Ζερβός έφυγε πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Νοεμβρίου του 1956. Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, του σημερινού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Ηλίας Ζερβός συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Δούλεψε σε εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του Ηλία στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» αλλά και ο δικηγόρος του «Κωνσταντίνου Κατακουζηνού» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Στον κινηματογράφο είχε παίξει στην «Πολίτικη κουζίνα». Πρόσφατα έπαιζε στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ