Εφημερίδα Κοινωνική

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

 Breaking News

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη
24 Οκτωβρίου 2022

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο σπίτι του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, στην Ημαθία.

Ειδικότερα, άγνωστοι πυροβόλησαν κατά του σπιτιού του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες. Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ