Εφημερίδα Κοινωνική

Βρέθηκε κοκαΐνη σε μεγάλη ποσότητα στο λιμάνι του Πειραιά – Πάνω από 6 εκατ. ευρώ η αξία της

 Breaking News

Βρέθηκε κοκαΐνη σε μεγάλη ποσότητα στο λιμάνι του Πειραιά – Πάνω από 6 εκατ. ευρώ η αξία της
20 Σεπτεμβρίου 2022

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά, και συγκεκριμένα σε εμπορευματοκιβώτιο από τη Νότια Αφρική.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σε συνεργασία με το Γραφείο DEA της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, εντόπισε το εμπορευματοκιβώτιο με την κοκαΐνη στον Πειραιά και κατάφερε να το θέσει σε επιτήρηση.

Πρωινές ώρες της Δευτέρας έγινε καθολικός έλεγχος του εμπορευματοκιβωτίου-ψυγείου, με τη συμμετοχή και της Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ.

Βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα τοιχώματα του εμπορευματοκιβωτίου 160 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους -173- κιλών και -450- γραμμαρίων.

Το όφελος από την πώληση της ποσότητας αυτής υπολογίζεται ότι θα ξεπερνούσε το ποσό των 6.000.000 ευρώ. Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ενεργείται προανάκριση και έχει ήδη αναπτυχθεί συνεργασία με τις αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

κοκκαινη

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ