Εφημερίδα Κοινωνική

Τρ. Αλεξιάδης: Ο εμπορικός κόσμος της Νίκαιας εκπέμπει SOS

 Breaking News

Τρ. Αλεξιάδης: Ο εμπορικός κόσμος της Νίκαιας εκπέμπει SOS
09 Σεπτεμβρίου 2022

Στη Βουλή φέρνει ο αν. τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης, το καίριο υπόμνημα του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας, εν όψει ΔΕΘ, σχετικά με τη λήψη άμεσων μέτρων για την επιβίωση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με αναφορά του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Τρ. Αλεξιάδης ζητά άμεσες απαντήσεις και ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση μιας σειράς δίκαιων αιτημάτων των επαγγελματιών της Νίκαιας που βλέπουν τις εξουθενωμένες από την οικονομική, την υγειονομική και τώρα την ενεργειακή κρίση να μην μπορούν πλέον να επιβιώσουν.

Στο υπόμνημά του ο Εμπορικός Σύλλογος με μια σειρά 25 αναλυτικών προτάσεων που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία και εκτείνονται από οικονομικά και φορολογικά μέτρα για την ελάφρυνση των επιχειρήσεων μέχρι εργασιακά και μισθολογικά για εργαζόμενους και συνταξιούχους καλεί την κυβέρνηση της ΝΔ να ενεργήσει άμεσα, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Το σίγουρο και βέβαιο είναι ότι δεν αντέχουμε άλλο…»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ