Εφημερίδα Κοινωνική

Πατέρας και γιος σκότωσαν εργολάβο στη Ρόδο

 Breaking News

Πατέρας και γιος σκότωσαν εργολάβο στη Ρόδο
06 Σεπτεμβρίου 2022

Στραγγαλισμένος με σχοινί και ημίγυμνος βρέθηκε σε ερημικό δρόμο της Ρόδου μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου, ο 46χρονος Αλβανός εργολάβος Τζάνη Τοπάλυ και πατέρας τριών παιδιών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή 28 Αυγούστου και έκτοτε γίνονταν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Για την υπόθεση, έχει συλληφθεί ένας 53χρονος ξενοδόχος από την Καλλιθέα και ο 20χρονος γιος του για συνέργεια, καθώς φαίνεται πως βοήθησε τον πατέρα του για την μεταφορά του πτώματος. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους ύστερα από την πληροφορία ότι ο 46χρονος εργολάβος είχε έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες που του χρωστούσαν χρήματα.

Το ίδιο είχε συμβεί και με τον 53χρονο ξενοδόχο, με τον οποίον είχαν δώσει ραντεβού για να του δώσει ορισμένα από τα οφειλόμενα. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ότι οι φερόμενοι ως δράστες χρωστούσαν στον 46χρονο 100.000 ευρώ από εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο τους.

Ο 53χρονος ξενοδόχος σε μια πρώτη κατάθεση του είχε δηλώσει πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον 46χρονο γιατί το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Όμως οι αστυνομικοί εξετάζοντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους διαπίστωσαν πως το ραντεβού έγινε.

Έτσι τον κάλεσαν για νέα κατάθεση το περασμένο Σάββατο, όμως εκείνος επικαλέστηκε προσωπική του υπόθεση και δεν εμφανίστηκε. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προβληματίστηκαν και εξέτασαν το άλλoθί του. Όταν διαπίστωσαν πως δεν τους είπε την αλήθεια, προχώρησαν στην προσαγωγή του ώστε να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις. Εκεί ο 53χρονος κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς εν τέλει ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται το πτώμα του 46χρονου.

Η εφημερίδα «Ροδιακή» υπενθυμίζει ότι μετά την εξαφάνισή του 46χρονου και καθώς αυτός δεν επέστρεφε αλλά ούτε και απαντούσε στο τηλέφωνο του. Η σύζυγος και ο αδελφός του την Τετάρτη 31 Αυγούστου, μετέβησαν στην αστυνομία όπου και δήλωσαν την εξαφάνιση του. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Την 1η Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 46χρονου σε κοντινή απόσταση περίπου 400 μέτρων από το σπίτι του, ανοικτό και χωρίς τα κλειδιά.

Αστυνομικοί της σήμανσης διερεύνησαν το όχημα σπιθαμή – προς σπιθαμή συλλέγοντας στοιχεία που πιθανώς να τους βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ εξονυχιστική έρευνα έγινε και στην περιοχή γύρω από το σπίτι αλλά και το χώρο όπου εντοπίστηκε το όχημα του 46χρονου, από εθελοντικές ομάδες, την Πυροσβεστική Υπηρεσία ακόμη και χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και drone.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ