Εφημερίδα Κοινωνική

Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν» λέει η 17χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της

Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν» λέει η 17χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της
15 Σεπτεμβρίου 2022

Προθεσμία για να απολογηθεί, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ενδοικογενειακής βίας, την πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και την αντίσταση κατά της αρχής.

Η Εισαγγελέας πρότεινε να παραμείνει υπό κράτηση ο 52χρονος, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα.

Την ίδια ώρα, η 17χρονη μίλησε στον Alpha για το περιστατικό, αλλά για τον εφιάλτη που ζούσαν η ίδια και τα αδέρφια της όλα αυτά τα χρόνια: «Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα… Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Με χτυπάει από πέντε χρονών, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω…. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Καμιά φορά του λέει σταμάτα…».

«Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες. Θέλω τα αδέρφια μου να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Να είναι ευτυχισμένα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Παράλληλα, ο παππούς των παιδιών και πατέρας του 52χρονου μιλώντας στον Alpha γέλαγε, υποστηρίζοντας πως ήταν όλα ψέματα.

Μετά τη σύλληψή του ο 52χρονος επιτέθηκε και στον γαμπρό του γείτονα. Όταν οι αστυνομικοί επεχείρησαν να τον προστατέψουν τον άνθρωπο, δέχθηκαν και οι ίδιοι επίθεση, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Τα παιδιά είναι σε κατάσταση απόλυτου τρόμου, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος.

Τα θύματα της επίθεσης -αστυνομικοί και πολίτες- θα εξεταστούν στη 1 αύριο το μεσημέρι από τον ιατροδικαστή, ενώ αναμένεται να καταθέσουν και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αφού όπως δηλώνουν, πρόκειται για έναν εξαιρετικά βίαιο και επιθετικό άνθρωπο.

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ