Εφημερίδα Κοινωνική

Ένα διαφορετικό φιλικό προετοιμασίας μεταξύ… ΕΥΚΛΕΙΔΗ – ΠΥΘΑΓΟΡΑ!

 Breaking News

Ένα διαφορετικό φιλικό προετοιμασίας μεταξύ… ΕΥΚΛΕΙΔΗ – ΠΥΘΑΓΟΡΑ!
16 Σεπτεμβρίου 2022

Ένας πολύ δυνατός και διαφορετικός φιλικός αγώνας προετοιμασίας έγινε πρόσφατα στα Μέγαρα μεταξύ του ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΜΕΓΑΡΩΝ και του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Όπως παρατηρείτε, συγκρούστηκαν στο γήπεδο ένας… μαθηματικός με έναν… φιλόσοφο της αρχαιότητας και αυτό έδωσε πολλές ευκαιρίες για πειράγματα ανάμεσα στους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων! Επίσης είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικές ποδοσφαιρικές Ενώσεις. Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ανήκει στο δυναμικό της ΕΠΣΔΑ και ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ σε αυτό της ΕΠΣΠ, όποτε το παιχνίδι αποκτούσε εκ των πραγμάτων ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Το παιχνίδι για την ιστορία έληξε ισόπαλο 1-1 παρ” όλο που οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ είχαν και ένα δοκάρι. Πάντως, τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Γιώργος Χατζής του ΕΥΚΛΕΙΔΗ και ο Δημήτρης Μάνσαλης του ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμα και ενθαρρυντικά!

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων είναι την Κυριακή 18/9 για το Κύπελλο των Ενώσεών τους. Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ για την Β΄ φάση του κυπέλου της ΕΠΣΔΑ αντιμετωπίζει τον ΜΕΓΑΡΙΚΟ ενώ ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ για την Α” φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ υποδέχεται τους ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ