Εφημερίδα Κοινωνική

Αστυνομία: Ζητά μαρτυρίες για τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό

 Breaking News

Αστυνομία: Ζητά μαρτυρίες για τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό
15 Σεπτεμβρίου 2022

Πληροφορίες σχετικά με τροχαίο που σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (12/9) στη λεωφόρο Κηφισού αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, περί ώρα 15:50, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη (αερογέφυρα), στην περιοχή του δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διαπερνώντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η οδηγός του, καθώς και το ανήλικο παιδί της που επέβαινε στο όχημα.

Επειδή από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα: 210 4139263, 210 4139264, 210 4139270.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ