Εφημερίδα Κοινωνική

Αργυρούπολη: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια – «Περνάμε έναν Γολγοθά, ζητάμε την βοήθεια του κόσμου»

 Breaking News

Αργυρούπολη: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια – «Περνάμε έναν Γολγοθά, ζητάμε την βοήθεια του κόσμου»
06 Σεπτεμβρίου 2022

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μέσα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Όλγα Δημητρακοπούλου, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022.

Η γυναίκα δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της από τα χτυπήματα που δέχτηκε στα πλευρά από τον 48χρονο πρωταθλητή τζούντο που έχει προφυλακιστεί.

Ο 46χρονος δράστης, αφού ξυλοκόπησε βάναυσα την κοπέλα, έφυγε από το σημείο για να παραδοθεί στην αστυνομία τέσσερις ημέρες μετά.

Αργυρούπολη: Κραυγή απόγνωσης από τους γονείς της

Οι γονείς της Όλγας, Ευάγγελος και Λίτσα, απευθύνουν έκκληση για βοήθεια προκειμένου η 40χρονη να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν.

«Ελπίζω να γίνει καλά το παιδί μου γι αυτό ζητάω οικονομική βοήθεια από τον κόσμο, αν μπορεί να μας στηρίξει παρά τις δυσκολίες και τις συνθήκες» λέει ο κ. Ευάγγελος στο STAR.

«Είναι ακόμα χάλια. Είναι σε δωμάτιο στον Ευαγγελισμό και θα την κρατήσουν μέχρι να βρούμε κέντρο αποκατάστασης. Ζητούν πολλά λεφτά. Βρήκαμε ένα στη γειτονιά μας και θα την πάμε μάλλον εκεί».

«Περνάμε έναν Γολγοθά. Μεγαλώσαμε και τα τρία παιδιά μας με στερήσεις και αυτή τη στιγμή είναι σαν ζωντανή νεκρή. Δεν μιλάει, δεν κουνιέται, δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνη της. Θέλουμε κάποιο κέντρο. Μιλήσαμε και στην υπουργό αλλά δεν έγινε κάτι. Την απορρίψανε σε κάποιο κέντρο που πήγαμε τώρα. Εκτός αυτού πληρώνουμε και την αποκλειστική που είναι δημόσια νοσοκομεία, πληρώνουμε και φάρμακα, πάνες. 2.000 και πάνε για την αποκλειστική κάθε μήνα» είπε από την πλευρά της η κ. Λίτσα.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ