Εφημερίδα Κοινωνική

Μεσσήνη: Αυτός είναι ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 49χρονη

Μεσσήνη: Αυτός είναι ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 49χρονη
11 Αυγούστου 2022

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό ενός 50χρονου στην πρώην σύζυγό του στη Μεσσήνη.

Το φρικιαστικό περιστατικό, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η 49χρονη πήγε στο πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο εργαζόταν στην περιοχή Ανάληψη της Μεσσήνης, προκειμένου να ανοίξει το κατάστημα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος είπε πώς ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν τα χρήματα και πως είχαν οικονομικές διαφορές με την 49χρονη.

Sύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 50χρονος με σκοπό να παραπλανήσει τους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που έκανε την επίθεση, επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και κινδυνεύει να χάσει την όραση από το ένα μάτι της. Αν και ζήτησε να τη δει, εκείνη δεν θέλησε. Λίγη ώρα αργότερα προσήχθη και τελικά συνελήφθη ως ο υπαίτιος της επίθεσης.

Σοβαρό κίνδυνο να χάσει το δεξί της μάτι αντιμετωπίζει η 49χρονη από τη Μεσσήνη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας μετά την επίθεση που δέχθηκε με υδροχλωρικό οξύ από τον πρώην σύζυγό της.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της» δήλωσε στην ΕΡΤ η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται η 49χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα χημικής επίθεσης από τον πρώην σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» για την εξέλιξη της υγείας της άτυχης γυναίκας η κ. Αλειφέρη αποκάλυψε ότι προς το παρόν αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. «Χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» είπε η διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας η οποία αποκάλυψε ότι εκτός του συγκεκριμένου εγκαύματος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ