Εφημερίδα Κοινωνική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ούτε λεπτό για χάσιμο!

 Breaking News

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ούτε λεπτό για χάσιμο!
19 Αυγούστου 2022

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς οι μέρες αυτές να έχουν χαλαρούς ρυθμούς και περιορισμένες δραστηριότητες, για τη Δόμνα Μιχαηλίδου όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!

Αξιοποιεί κάθε λεπτό, ακόμα και στις «ήσυχες μέρες του Αυγούστου» για να μπορέσει να είναι κοντά στους πολίτες του Πειραιά και των νησιών!

Την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Αυγούστου επισκέφθηκε την Ύδρα, όπου είχε δεκάδες επαφές τόσο με τους φορείς, όσο και με πολίτες του νησιού, ενώ παρέστει και στην Φιλανθρωπική εκδήλωση Κλασσικής Μουσικής ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ, που αποτελεί διοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας σε συνεργασία με τον κ. Αλέξανδρο Σοφιανό και την Ευρωβουλευτή ΝΔ Αννα Μισελ Ασημακοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου,

Η Πειραιώτισσα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γιώργο Κουκουδάκη και μίλησαν για τα προβλήματα του νησιού, ενώ επισκέφθηκαν και τον υπό διαμόρφωση Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ύδρας.

Παράλληλα συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιγίνης, Ύδρας, Σπετσών και Τροιζήνας  Εφραίμ και μαζί επισκέφθηκαν το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, για τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού.

Ακολούθησαν συναντήσεις με φορείς και αρχές, αλλά και με τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ύδρας  κ. Μαν. Πούλο και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, καθώς και επισκέψεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Ύδρας.

Κοινός παρονομαστής όλων των συναντήσεων ήταν η ολόθερμη υποδοχή και οι ουσιαστικές συζητήσεις, τόσο για τα προβλήματα, όσο και για τις πολλές προοπτικές του νησιού.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ