Εφημερίδα Κοινωνική

«Τουρισμός για όλους»: Σήμερα η κλήρωση των δικαιούχων για τα voucher των 150 ευρώ

 Breaking News

«Τουρισμός για όλους»: Σήμερα η κλήρωση των δικαιούχων για τα voucher των 150 ευρώ
26 Ιουλίου 2022

Ανακοινώνονται σήμερα Τρίτη από το υπουργείο Τουρισμού τα ονόματα των 200.000 δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει αυξημένη ατομική επιδότηση στα 150 ευρώ (από τα 120 πέρυσι) και αφορά τις δαπάνες διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα.

Σε κάθε δικαιούχο του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους PASS» θα εκδίδεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία θα πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Ποιοι είναι δικαιούχοι για το «Τουρισμός για Όλους»

  • Πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ.
  • Οικογενειακό εισόδημα έως 28.000 ευρώ.
  • Το ποσό προσαυξάνεται για κάθε παιδί.

Τα ποσά των voucher

  • Αυξημένη επιδότηση 150 ευρώ ανά δικαιούχο (από 120 ευρώ που ήταν πέρυσι).
  • Ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200 ευρώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%

Τα νέα ψηφιακά vouchers αφορούν πολίτες, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μέχρι τις αρχές επόμενης εβδομάδας, για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ