Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Εργασίας ΚΕΔΕ – ΕΕΤΑΑ

 Breaking News

Συνάντηση Εργασίας ΚΕΔΕ – ΕΕΤΑΑ
22 Ιουλίου 2022

Τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.). επισκέφθηκε, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Καραγιάννη, όπου είχαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, Δημήτρη Μαραβέλια και Σπύρο Σπυρίδων αντίστοιχα.

Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ενημέρωση από την Διοίκηση της ΕΕΤΑΑ για την πορεία των έργων που υλοποιεί αυτήν την περίοδο η Εταιρία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη λειτουργία της νεοσύστατης Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και στο σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει αυτή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων, κυρίως σε νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξ΄αιτίας της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών τους.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ, ενημερώθηκαν ακόμη και για την πορεία του Προγράμματος της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», (πρώην Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής), περιόδου 2022 – 2023.

Κοινός στόχος, η άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση δράσεων και έργων που αναλαμβάνει η ΕΕΤΑΑ, προς όφελος της Αυτοδιοίκησης και τελικά των πολιτών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ