Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Ελληνικής διατροφής Ελλάδος Γεύσεις!

 Breaking News

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Ελληνικής διατροφής Ελλάδος Γεύσεις!
06 Ιουλίου 2022

Από τις 24 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου 2022 το Πασαλιμάνι γέμισε με ελληνικές γεύσεις που ξεχωρίζουν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το φεστιβάλ Ελληνικής διατροφής Ελλάδος Γεύσεις που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά για να γνωρίσει από κοντά παραγωγούς τροφίμων και ποτών από κάθε μεριά της Ελλάδας.

Τα εγκαίνια του φεστιβάλ Ελλάδος Γεύσεις πραγματοποιήθηκαν, την Δευτέρα 27 Ιουνίου, από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη.

Festival Geusis (4)

Στην τελετή απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος προσόδων και Εμπορίου του δήμου Πειραιά κ. Γρηγόρης Καψοκόλης και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήµαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης, κ. Δημήτριος Καρύδης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά και Νήσων Ιωάννης Μελάς και ο Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Γρηγόρης Κ. Γουρδομιχάλης.

Festival Geusis (7)

Festival Geusis (10)

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 50 παραγωγοί τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της ελληνικής γης.

Επίσης δυναμικό παρών έδωσαν η Ακαδημία Αρχιμαγείρων Ελλάδας με τις μοναδικές τους συνταγές και οι μουσικοχορευτικοί σύλλογοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ταξίδεψαν με τα πολιτιστικά τους δρώμενα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τον Πόντο.

Η διοργανώτρια εταιρεία Atlas Expo «ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο προσόδων και Εμπορίου του δήμου Πειραιά κ. Γρηγόρη Καψοκόλη, για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, το δημοτικό συμβούλιο Πειραία και την Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης του Δήμου Πειραιά, κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη για την προσφορά της αιγίδας του Δήμου Πειραιά στη διοργάνωση «Ελλαδος Γευσεις»

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Στέλιο Μπρατσόλη υπευθυνο επικοινωνίας της Atlas Expo για την στηρίξη και τη άψογη συνεργασία μας. Επίσης ευχαριστούμε το ραδιόφωνο LYRA FM για την υποστήριξη και τη συμβολή του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, το ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά και την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ που πρόβαλλαν και ανέδειξαν το φεστιβάλ.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους έκθετες που συμμετείχαν, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και όλους όσους επισκέφθηκαν το φεστιβάλ ελληνικής διατροφής «Ελλάδος γεύσεις» αγκαλιάζοντας την νέα αυτή προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών προϊόντων».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ