Εφημερίδα Κοινωνική

Γεωργία Μπίκα: Η πρώτη αντίδρασή της για την απαλλαγή Λεβέντη – Την «αδειάζει» το βούλευμα καταπέλτης

Γεωργία Μπίκα: Η πρώτη αντίδρασή της για την απαλλαγή Λεβέντη – Την «αδειάζει» το βούλευμα καταπέλτης
01 Ιουλίου 2022

Την πρώτη της δήλωση έκανε η Γεωργία Μπίκα, μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που απαλλάσσει τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη, βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Με ένα κείμενο που ανάρτησε σε στόρι στο Instagram, η 22χρονη αναφέρει ότι δεν θα κάνει πίσω, θα συνεχίσει να διεκδικεί τη δικαίωσή της, τονίζοντας ότι «η υπόθεσή μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη».

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεσή μου στο αρχείο. Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή μου στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μια ανοιχτή και δημόσια διαδικασία.

Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Η υπόθεσή μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν», έγραψε η Γεωργία Μπίκα.

Δείτε την ΕΔΩ

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ