Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου για τους γονείς των παιδιών προσχολικής ηλικίας

 Breaking News

Ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου για τους γονείς των παιδιών προσχολικής ηλικίας
05 Ιουλίου 2022

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την ομαλή μετάβαση, ένταξη και προσαρμογή των παιδιών προσχολικής ηλικίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ειδικοί παιδαγωγοί και επιστήμονες, ανέλυσαν τις κρίσιμες παραμέτρους που αφορούν στη σημαντική αυτή μετάβαση των παιδιών, από την προσχολική στη νηπιακή αγωγή αλλά και στην Πρωτοβάθμια, αναδεικνύοντας παράλληλα το ρόλο των γονέων και της οικογένειας, στη συγκεκριμένη φάση αλλαγής της καθημερινότητας στη ζωή του παιδιού.

Παριστάμενοι γονείς έλαβαν τον λόγο και εξέφρασαν απορίες, σκέψεις και ανησυχίες τους, ανταλλάσσοντας γνώμες και παίρνοντας απαντήσεις από τα χείλη των εκπροσώπων του παιδαγωγικού και επιστημονικού κλάδου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παρακολούθησε την εκδήλωση και ανέπτυξε τους κύριους άξονες πολιτικής της Δημοτικής Αρχής και του ρόλου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, για την Παιδεία και την μορφωτική-αναπτυξιακή διάπλαση και εξέλιξη των παιδιών.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης, είχε αναλάβει η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Π. Φαλήρου Μαίρη Τρύφων.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ