Εφημερίδα Κοινωνική

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε
13 Ιουλίου 2022

Για τα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες ανώνυμοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και η Ευγενία Μανωλίδου με ανάρτησή της στο twitter κάνοντας λόγο για «χυδαίο ψέμα».

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores», έγραψε η σύζυγος του του υπουργού Ανάπτυξης.

tweet

«Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγό μου, φτάνει με τα αίσχη», λέει ο Άδωνις

Απάντηση στα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες ανώνυμοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε νωρίτερα μέσω Twitter κι ο Άδωνις Γεωργιάδης .

Ο υπουργός Ανάπτυξης καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν τον ίδιο αλλά και την σύζυγό του αναφερόμενος σε μία ψευδή ιστορία, η οποία τον ήθελε να έχει «χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου».

Τις απαράδεκτες αυτές φήμες διέψευσε, με ανάρτησή του, οργισμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης:

adwnis1

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ