Εφημερίδα Κοινωνική

Περιβαλλοντικές δράσεις των σχολείων στο υδατόπυργο Λιπασμάτων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Περιβαλλοντικές δράσεις των σχολείων στο υδατόπυργο Λιπασμάτων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
02 Ιουνίου 2022

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με δημοτικά σχολεία του Δήμου, στέλνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου, μήνυμα για καλύτερη ζωή και πιο υγιεινό περιβάλλον! Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

«Από τις 8:30 το πρωί, με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων, θα αναπτύξουμε πολύμορφες δράσεις αφιερωμένες στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας την πολύτιμη σημασία του για την ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής.

Πιστεύοντας βαθιά πως οι καταλληλότεροι αγγελιοφόροι για το μήνυμα αυτό είναι τα παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου, με τις δραστηριότητες στον χώρο των Λιπασμάτων θα στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα: ΟΧΙ στα εργοστάσια μέσα στην πόλη! Ναι στη ζωή!

Όλα αυτά τα χρόνια, όλοι εμείς που ζούμε εδώ και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη ζωή, καταδικάσαμε την λειτουργία των εργοστασίων της περιοχής που ρυπαίνουν τον αέρα που αναπνέουμε και την θάλασσά μας, δηλητηριάζοντας όλο και περισσότερο τις ζωές μας.

Η 5η Ιούνη είναι μια ευκαιρία να ακουστεί παντού το δίκαιο αίτημα μας. Δεν θέλουμε τα εργοστάσια δίπλα στα σχολεία μας. Θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη που μας αξίζει και γι αυτό αγωνιζόμαστε.

Άμεση μετεγκατάσταση της Oil One και της Lafarge!

Ξήλωμα των δεξαμενών πετρελαίου των ΕΛΠΕ!».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ