Εφημερίδα Κοινωνική

Πεντέλη: Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών από 29/6 έως 18/9

 Breaking News

Πεντέλη: Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών από 29/6 έως 18/9
27 Ιουνίου 2022

Οι αγαπημένες κινηματογραφικές προβολές είναι και φέτος εδώ για να γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Στο γνωστό όμορφο χώρο στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις βραδιές κινηματογράφου, οι κάτοικοι του δήμου Πεντέλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την ταινία «Nomadland», ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Μία Τρελή Τρελή Καταδίωξη».

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, για να χαρίσουν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κατοίκων της πόλης.

Η ώρα έναρξης των προβολών θα είναι 9 μ.μ.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Ο θερινός κινηματογράφος που αγαπήθηκε στην πόλη μας είναι και φέτος εδώ, με στόχο να εδραιωθεί και να εμπλουτιστεί το Πρόγραμμα Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου μας.

Μαγικές βραδιές με προβολές ποιοτικών ταινιών θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές και πρώτες φθινοπωρινές βραδιές μας, προσφέροντας ψυχαγωγία και εξωστρέφεια σε μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους στις προβολές μας να μοιραστούμε τη λάμψη της μεγάλης οθόνης απολαμβάνοντας υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης».

Ξεφυλλίστε ηλεκτρονικά το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας και τυπώστε το αναλυτικό πρόγραμμα


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ