Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του Φεστιβάλ «Ελλάδος γεύσεις» στο Πασαλιμάνι

 Breaking News

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του Φεστιβάλ «Ελλάδος γεύσεις» στο Πασαλιμάνι
29 Ιουνίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκαν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2022, τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Ελλάδος γεύσεις, που θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό, έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου στο πιο όμορφο και πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι.

Το φεστιβάλ εγκαινίασε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης, καθώς τιμήθηκε από τη διοργανώτρια εταιρία για τη στήριξη και την παρουσία του στο φεστιβάλ Ελλάδος γεύσεις. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους παραγωγούς που ταξίδεψαν από κάθε μεριά της Ελλάδας με προορισμό το Πασαλιμανι με σκοπό  να παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους και να αναδείξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα σε μία γαστρονομική γιορτή που είναι υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος προσόδων και Εμπορίου του δήμου Πειραιά κ. Γρηγόρης Καψοκόλης ό όποιος  τιμήθηκε  για την  υποστήριξη της διοργάνωσης από τον Πρόεδρο  κ, Μανώλη Πατεράκη,  Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματίων.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε επίσης  και στην Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης του Δήμου Πειραιά, κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη.  Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο  Αντιδήµαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης, κ. Δημήτριος Καρύδης, ο Βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά και Νήσων Ιωάννης Μελάς και ο Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Γρηγόρης Κ. Γουρδομιχάλης.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοργανώτριας εταιρίας, που παρουσίασε μία υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά  με ξεχωριστή παρουσία, τον Λαογραφικό χορευτικό  συλλόγου Σαλαμίνας «οι Κρηταγενείς» σε συνοδεία του Ανδρέα Γεωργιλάκη και της ορχήστρας του.

foto3 foto4 foto5 5

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ