Εφημερίδα Κοινωνική

Ελλάδος γεύσεις: Φεστιβάλ ελληνικής διατροφής & υπερτροφών στο Πασαλιμάνι

 Breaking News

Ελλάδος γεύσεις: Φεστιβάλ ελληνικής διατροφής & υπερτροφών στο Πασαλιμάνι
21 Ιουνίου 2022

Ένα ταξίδι γεύσεων ξεκινάει με αφετηρία το πιο όμορφο σημείο του Πειραιά!

Το Φεστιβάλ «Ελλάδος γεύσεις» ανοίγει τις πόρτες του, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο πιο όμορφο και κεντρικό σημείο του Πειραιά, το Πασαλιμάνι, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Με σκοπό να σας παρουσιάσουν όλο τον πλούτο της Ελληνικής γης, 50 παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων δίνουν ραντεβού, στο Πασαλιμάνι για να παρουσιάσουν μοναδικά ελληνικά προϊόντα όπως ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, μελισσοκομικά και τυροκομικά εδέσματα, παραδοσιακά αποστάγματα συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη γαστρονομία.

Από τις 24 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου σας προσκαλούμε για ένα περίπατο δίπλα στη θάλασσα για να γευτείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα ιδιαίτερα προϊόντα που παράγει η Ελληνική γη, και να διασκεδάσετε με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 20:00, από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη.

Σας περιμένουμε όλους στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μουτσοπούλου από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων απ ‘ όλη την Ελλάδα!

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο προσόδων και εμπορίου κ. Γρηγόρη Καψοκόλη για την πολύτιμη συμβολή του στην διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Να είστε όλοι εκεί!

Ωράριο: Καθημερινές 17:00-23:00 & ΣΚ 11:00-23:00

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ