Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Breaking News

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
09 Ιουνίου 2022

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, προσήλθαν στο Μέγαρο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 82, στον Πειραιά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτά εκλέχθηκαν από τις Αρχαιρεσίες που διεξήχθηκαν στο σωματείο, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

To λόγο έλαβε ο Αιδεσιμοολογιώτατος π. Χρ. Τζανουδάκης, ο οποίος ευλόγησε το Συμβούλιο και συνέστησε στα μέλη του εργατικότητα, συνέπεια και σύνεση. Στη συνέχεια ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία, όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου, προήδρευσε της συγκρότησης σε σώμα, ενώ χρέη Γραμματέα εκτελούσε το νεότερο μέλος, Α. Ραφελέτου.

ekloges2

Για τα προβλεπόμενα από το άρθρο 13 § 3 του καταστατικού αξιώματα, προτάθηκαν και εξελέγησαν με ψηφοφορία οι εξής :

Πρόεδρος: Τσόντος Θεόδωρος. Αντιπρόεδροι: Ντουντουνάκη Αντωνία-Μαρία & π. Τζανουδάκης Χρήστος.   Γεν. Γραμματέας: Βαρούχας Λεωνίδας. Ειδ. Γραμματέας: Ραφελέτου Ασπασία. Ταμίας: Κυριακάκης Πέτρος. Έφοροι: Tσιστράκης Νικόλαος &  Σπιθάκης Μύρων. Κοσμήτορες: Μπούντρη Ιωάννα. & Κλείσσα Ιουλιανή.

DSC_0059 Θ. ΤΣΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλη:

Αθανασάκης Περίανδρος, Βερυκάκη Ελλάς, Κανατάκης Μάρκος, Κελαιδής Κωνσταντίνος, Κοπαλιός Γεώργιος, Κουτάντος Αντώνιος, Μακρογαμβράκης Μιχαήλ, Μποτονάκης Θεοφάνης,  Παπαδάκης Νικόλαος, Παχάκης Γεώργιος, και Χιονακάκη Ελένη.

Ο Πρόεδρος καλωσόρισε τα νέα μέλη του Δ.Σ. συνεχάρη τα μέλη του Προεδρείου για τα αξιώματα που έλαβαν και κήρυξε την έναρξη της 1ης Συνεδρίασης, κατά την οποία συζητήθηκαν τα εξής:

To αποτέλεσμα των εκλογών, o οικονομικός απολογισμός, διάφορες προσκλήσεις που έλαβε το σωματείο και τέλος εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, ελήφθησαν αποφάσεις για την εξόφληση των πάγιων έξοδών.

Στη συνέχεια, το νεοεκλεγέν Συμβούλιο απόλαυσε διάφορα χειροποίητα κεράσματα, που κάποια από τα μέλη του είχαν την ευγενή καλοσύνη να φέρουν και υψώνοντας τα ποτήρια τους με τη ρακή, αντάλλαξαν ευχές για «Καλή θητεία».

 

.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ