Εφημερίδα Κοινωνική

Τι θα γίνει τελικά με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ;

Τι θα γίνει τελικά με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ;
11 Μαΐου 2022

Στα μέσα του περασμένου μήνα είχαμε δει την παρακάτω ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΠ:

«Ο αγώνας πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ματαιώνεται μετά το έγγραφο του σωματείου Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Αρ. Πρωτ. 442/13/4/2022), με το οποίο δήλωσε αδυναμία να αγωνισθεί…»

Και αμέσως μετά, την επόμενη:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, «ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 3/04/2022 στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ και ματαιώθηκε:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, «ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2, του ΚΑΠ)

β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα, υπέρ του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρείς(3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2,του ΚΑΠ)

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2, του ΚΑΠ)…»

Ήδη οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είχαν αποφασίσει να σταματήσει η ομάδα να αγωνίζεται πλέον στα Πειραϊκά πρωταθλήματα! Όμως το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Θα συνεχίσει η ομάδα του χρόνου από την Β” κατηγορία; Θα ξαναδούμε τον σύλλογο να συμμετέχει ενεργά ή θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά;

Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα, επειδή ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελείται από τον Κώστα Λυμπέρη, τον Λευτέρη Καλαφάτη, τον Στάθη Παπαδάκη, τον Θανάση Τούρλα, τον Δημήτρη Τούντα, τον Γιάννη Μανώλη, τον Αντώνη Ζαχάρογλου, τον Νίκο Λουκάτο, τον Στράτο Καφετζή, τον Χρήστο Σιγάλα, τον Βασίλη Δραγάτη, τον Θωμά Μακαρονά, τον Νίκο Μαυρίδη, τον Τάσο Θεοδωρακάκη και όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές του! Θα ξαναπαίξουν αυτά τα παιδιά ποδόσφαιρο; Αυτό είναι (και αυτό θα πρέπει να είναι) το ζητούμενο, όταν συζητάμε ανάλογα θέματα…

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ