Εφημερίδα Κοινωνική

Μαθήματα αυτοπροστασίας για γυναίκες

Μαθήματα αυτοπροστασίας για γυναίκες
17 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Σαλαμίνας μέσω του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙ.ΠΟ.Π πραγματοποίησε για δύο ημέρες την διοργάνωση & υλοποίηση δωρεάν μαθημάτων με θέμα: «Μαθήματα Αυτοπροστασίας για Γυναίκες» σε συνεργασία με τέσσερα τοπικά αθλητικά σωματεία.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχουσες εξασκήθηκαν σε τεχνικές πολεμικών τεχνών, διδάχτηκαν τις βασικές αρχές αυτοάμυνας και ήρθαν σε επαφή με έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση.

autoam_2

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει: «Παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου και του Προέδρου του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π Θανάση Αλαϊσκα, γυναίκες και κορίτσια όλων των ηλικιών υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι είστε συνοδοιπόροι στο έργο μας.

autoam_3

Ευχαριστούμε πολύ τις σχολές: Karate Θοδωρής Κουρούπης και Σχολή πολεμικών τεχνών Τamo Δ. Βλάχος. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. το πρόγραμμα συνεχίζεται με μαθήματα από την σχολή Tae Kwon do Βιβή Μεταλλίκη και τη σχολή Tae Kwon do Βασίλης Αλαίσκας».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ