Εφημερίδα Κοινωνική

Μαραθώνας: Υπογράφηκαν οι Συμβάσεις Χρηματοδότησης για το «Cargo Project» και τα ψηφιακά υδρόμετρα

Μαραθώνας: Υπογράφηκαν οι Συμβάσεις Χρηματοδότησης για το «Cargo Project» και τα ψηφιακά υδρόμετρα
13 Μαΐου 2022

Υπογράφηκαν την Τετάρτη 11 Μαΐου οι 2 Συμβάσεις Χρηματοδότησης μεταξύ του Δήμου Μαραθώνος και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για τα έργα:

α) «The Cargo Project: Εικαστικό Έργο Αφύπνισης για την Κλιματική Αλλαγή και την Καταστροφή του Περιβάλλοντος», προϋπολογισμού 1.301.599, 48 ευρώ και

β) «Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της λειτουργίας του συστήματος μέτρησης καταναλώσεων και την μείωση των απωλειών ύδατος» (ψηφιακά υδρόμετρα), προϋπολογισμού 5.872.268,00 ευρώ.

Δύο πολύ σημαντικά έργα αναβάθμισης για τον Δήμο Μαραθώνος που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού προϋπολογισμού 7.173.867,48 ευρώ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ανάδειξη των αναδόχων.

Στην διαδικασία υπογραφής, εκτός του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα, ήταν η Προϊσταμένη της Γεν. Διεύθυνσης Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων κα. Δήμητρα Ασημάκη, η Προϊσταμένη του Τμήματος κα. Στάθη και η Γενική Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Μαραθώνος κα. Άννα Σωτήρχου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ