Εφημερίδα Κοινωνική

Κάλεσμα του Γενικού αρχηγού της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ προς όλους!

Κάλεσμα του Γενικού αρχηγού της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ προς όλους!
18 Μαΐου 2022

Ο Γενικός αρχηγός της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ Μανώλης Μεμαϊντίνι, με την ευκαιρία του τέλους της αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα του και ενόψει του νέου ξεκινήματος, καλεί όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, παίκτες, Διοίκηση και τεχνικό Τιμ, να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που οργανώνει στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις που διατηρεί στην περιοχή του Ελαιώνα. Να τι μας είπε ο ίδιος:

memajdini«Καλώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας την Παρασκευή στις 19:30 στον «Eleona Football Club» στην Μακρυγιάννη 45 στου Ρέντη, να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν με φαγητό, ποτό και όμορφη οικογενειακή παρέα! Χρειάζονται και αυτά, επειδή μας φέρνουν πιο κοντά τον έναν με τον άλλον και γνωριζόμαστε καλύτερα…

Καλώ φυσικά και εσάς από την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ! Να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Σταύρου Μορφόπουλου, δυστυχώς ακούμε καθημερινά πολύ δυσάρεστα πράγματα, και είναι ευκαιρία την Παρασκευή να «ξεχαστούμε» λίγο, να χαλαρώσουμε, και να θυμηθούμε στην πράξη ότι οι καλές ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτό που μένει τελικά στον χώρο του αθλητισμού! Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα γίνονται…»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ