Εφημερίδα Κοινωνική

Στη διανομή του ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στη διανομή του ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο ο Δήμαρχος Αχαρνών
19 Απριλίου 2022

Ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο δήμο Αχαρνών, η οποία θα συνεχίζεται και την Μεγάλη Τρίτη. Στη διαδικασία διανομής τροφίμων για να ανταλλάξει ευχές, παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Πετάκο.

«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ωφελούμενους και να ενημερωθώ για την εξέλιξη του προγράμματος. Τέτοιου είδους κοινωνικές παροχές μας δίνουν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε πραγματικά κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του.

vrett-pan

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα που διανέμονται είναι ελαιόλαδο, φακές, γραβιέρα, ζυμαρικά, κοτόπουλο νωπό, πορτοκάλια, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, ρύζι, φρυγανιές, φέτα, σαμπουάν, μήλα, φασόλια και ζάχαρη.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός επισκέφθηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, μια σημαντική δομή, που εδρεύει στις εργατικές του Προφήτη Ηλία και εξυπηρετεί 150 και πλέον δικαιούχους.

Ενημερώθηκε για τις διαδικασίες υπαγωγής των δικαιούχων και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Υπενθυμίζετε ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αχαρνών παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε άτομα του δήμου που τα έχουν ανάγκη.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ