Εφημερίδα Κοινωνική

Συστάσεις της Περιφέρειας Αττικής προς οδηγούς

Συστάσεις της Περιφέρειας Αττικής προς οδηγούς
20 Απριλίου 2022

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν προκληθεί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου η οποία είναι προέκταση της Κατεχάκη στη διασταύρωση της με την οδό Κλεισόβης στο ρεύμα προς Ηλιούπολη καθώς είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

Συγκεκριμένα προκλήθηκε καθίζηση του οδοστρώματος, καθώς σημειώθηκε βλάβη σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, άμεσα έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Περιφέρειας για τη σχετική σήμανση, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η ΕΥΔΑΠ προκειμένου να σπεύσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει, μέσω και σχετικών μηνυμάτων στις ηλεκτρονικές πινακίδες που βρίσκονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες, προς τους οδηγούς να μην κατευθύνονται προς το  συγκεκριμένο δρόμο μέχρι και την αποκατάσταση της βλάβης από την ΕΥΔΑΠ, προς αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας.

Παράλληλα αυτή την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα στη Λεωφόρο Σχιστού εξαιτίας θραύσης δεξαμενής καύσιμου φορτηγού. Άμεσα έσπευσαν τα συνεργεία της Περιφέρειας, τα οποία σε συνεργασία με την Αστυνομία έχουν αποκλείσει το σημείο από  την κυκλοφορία, ενώ έχουν καλέσει ειδική εταιρεία για την περισυλλογή του επικίνδυνου απόβλητου.

Προβλήματα υπάρχουν και στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στη συμβολή της με την οδό Ηβης, στο ρεύμα προς Πειραιά εξαιτίας πτώσης ποσότητας σκυροδέματος από διερχόμενη μπετονιέρα.

Και  σε αυτή την περίπτωση τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έσπευσαν στο σημείο και σε συνεργασία με την τροχαία, προχώρησαν στην κατάλληλη σήμανση, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η απομάκρυνση του σκυροδέματος, με ειδικό μηχάνημα της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ