Εφημερίδα Κοινωνική

Περ. Αττικής: Υπεγράφη από τον Γ. Πατούλη η δίμηνη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων ΙΔΟΧ

Περ. Αττικής: Υπεγράφη από τον Γ. Πατούλη η δίμηνη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων ΙΔΟΧ
01 Απριλίου 2022

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπέγραψε χθες την ανανέωση των συμβάσεων, μέχρι και τις 31 Μαΐου 2022, των εργαζομένων ΙΔΟΧ που προσλήφθηκαν και στην Περιφέρεια, όπως σε όλη την Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας.

Οι σχετικές συμβάσεις έληγαν κανονικά χθες 31 Μαρτίου ωστόσο δόθηκε δίμηνη παράταση μετά από σχετική νομοθετική ρύθμιση του Υπ. Εσωτερικών Μ. Βορίδη, κατόπιν και σχετικών επανειλημμένων αιτημάτων-παρεμβάσεων του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Στην ανάγκη παραμονής των συγκεκριμένων εργαζομένων στις Περιφέρειες είχε αναφερθεί επισταμένα ο κ. Πατούλης, επισημαίνοντας πως πρόκειται για εργαζόμενους που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και που συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, και ιδιαίτερα το διάστημα της υγειονομικής κρίσης.

«Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη και της κυβέρνησης να παρατείνει τις συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού για ακόμα 2 μήνες, είναι πολύ θετική, με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες που έχουν οι υπηρεσίες μας, εξαιτίας κυρίως της υγειονομικής κρίσης. Ως Περιφέρεια Αττικής και αναγνωρίζοντας τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στη λειτουργία μας οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την παραμονή τους στις υπηρεσίες μας, καθώς αυτή συμβάλλει στην καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών», επισημαίνει χαρακτηριστικά.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ