Εφημερίδα Κοινωνική

Εργαστήρι από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου: Πρόγραμμα Τεχνολογίας και Επιστήμης για μαθητές Δημοτικού

Εργαστήρι από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου: Πρόγραμμα Τεχνολογίας και Επιστήμης για μαθητές Δημοτικού
07 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά ένα νέο τμήμα, το Εργαστήρι Τεχνολογίας και Επιστήμης- STEAM (Science Technology Engineering Arts & Mathematics), με την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικού της πόλης μας, με στόχο να αξιοποιήσει στοιχεία από διαφορετικά πεδία όπως της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Μαθηματικών και των Τεχνών. Το Εργαστήριο θα υλοποιήσει έξι (6) δραστηριότητες, ενώ οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν δωρεάν τις ενότητες, διάρκειας 1 ώρας την εβδομάδα. Το εργαστήρι θα υλοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 18.00 έως τις 20.00 και Σάββατο πρωί.

Στα Δημοτικά σχολεία διανέμονται δηλώσεις συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις δηλώσεις στοemail της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης: [email protected]. Οι δράσεις του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν σε χώρους του Δήμου μας, σε Μοσχάτο και Ταύρο. Το εργαστήρι θα ξεκινήσει το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Χρ. Σμύρνης και Αγίου Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο). Πληροφορίες στα τηλ.: 2109431760 και 6977281946.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι σημαντική κάθε ενέργεια και δράση που υπηρετεί την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της κριτικής σκέψης των μαθητών/τριών των Δημοτικών μας σχολείων του Δήμου μας με τη λειτουργία του Εργαστηρίου Τεχνολογίας και Επιστήμης- STEAM.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μία τέτοια δράση ξεκινά αυτές τις ημέρες με την εθελοντική προσφορά συμπολίτη μας ενώ ήδη καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

Ευχαριστώ την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας που ενεργοποιείται σε πολλαπλά πεδία και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα με τη λειτουργία του Εργαστηρίου- STEAM».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ