Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Με επιτυχία για τέταρτη χρονιά η διανομή δωρεάν παιδικών παπουτσιών σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί»

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Με επιτυχία για τέταρτη χρονιά η διανομή δωρεάν παιδικών παπουτσιών σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί»
12 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Μοσχάτου–Ταύρου σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργάνωσαν στις 7 Απριλίου δωρεάν διανομή παιδικών παπουτσιών στα παιδιά των ωφελουμένων των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο.

Γνωστή εταιρεία του εξωτερικού, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας “one for one”, δηλαδή προσφορά ενός καινούργιου ζευγαριού παπουτσιών για κάθε ένα που αγοράζουν οι καταναλωτές της, προσέφερε μέσω της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», παπούτσια σε παιδιά της Ελλάδας που έχουν ανάγκη.

Φέτος, διανεμήθηκαν 49 ζεύγη παιδικών παπουτσιών στο Μοσχάτο και 31 ζεύγη παιδικών παπουτσιών στον Ταύρο.

Στη δράση παρευρέθη η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης και Κοινότητας Ταύρου, Κατερίνα Καρύδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, συγχαίρει και ευχαριστεί την Ένωση « Μαζί για το παιδί» και το χορηγό για την έμπρακτη εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης στα παιδιά της πόλης μας τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ