Εφημερίδα Κοινωνική

3ο Συνέδριο Ψηφιακού Μετασχηματισμού iLEADS του Πανεπιστημίου Πειραιώς

 Breaking News

3ο Συνέδριο Ψηφιακού Μετασχηματισμού iLEADS του Πανεπιστημίου Πειραιώς
22 Απριλίου 2022

Tο Πανεπιστήμιο Πειραιώς μέσω του Εργαστηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLeads) οργάνωσε και πραγματοποίησε µε εξαιρετική επιτυχία στις 15-16 Απριλίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) το 3ο Συνέδριο Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Στόχος του Συνεδρίου (ileads.unipi.gr/)  ήταν να αποτελέσει µια πλατφόρμα ευρείας επικοινωνίας μεταξύ των ειδικών του χώρου της ψηφιακής οικονομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, της αγοράς εργασίας, αλλά και της επιχειρηματικής και πολιτικής κοινότητας.

Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί και φοιτητές με ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό παρακολούθησαν με προσοχή τις εργασίες του στο Μεγάλο Αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Την έναρξη του συνεδρίου πραγματοποίησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον ισχυρό δεσμό μεταξύ της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και του ψηφιακού μετασχηματισμού καθώς επίσης και στη σημασία απόκτησης ψηφιακών δεξιοτήτων από τους φοιτητές των πανεπιστημίων.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής του Εργαστηρίου iLEADS, Καθηγητής Γιάννης Πολλάλης, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, σε συνεργασία με τον Κοσμήτορα Ναυτιλίας & Βιομηχανίας, Καθηγητή κ. Άγγελο Παντουβάκη και τον Πρόεδρο του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Καθηγητή κ. Νικόλαο Κουρογένη έδωσαν το έναυσμα έτσι, ώστε να διεξαχθεί μία γόνιμή και εποικοδομητική συζήτηση, να ανταλλαχθούν χρήσιμες απόψεις, να διατυπωθούν προτάσεις και να προταθούν λύσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην εφαρμογή νέων επιχειρηματικών πρακτικών και πολιτικών και στήριξης της οικονομίας µε ταυτόχρονη αξιοποίηση και συνέργεια τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ