Εφημερίδα Κοινωνική

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φυγαδεύτηκε η επίσημη ερωμένη του σε σαλέ στην Ελβετία

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φυγαδεύτηκε η επίσημη ερωμένη του σε σαλέ στην Ελβετία
08 Μαρτίου 2022

Η «επίσημη ερωμένη» του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, φέρεται να φυγαδεύτηκε στην Ελβετία με τα τέσσερα παιδιά τους, αναφέρει δημοσίευμα του Page Six.

«Ενώ ο Πούτιν πραγματοποιεί την επίθεσή στην Ουκρανία, επιτίθεται σε αθώους πολίτες και προκαλεί προσφυγική κρίση, η οικογένειά του είναι κρυμμένη σε ένα ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ κάπου στην Ελβετία – προς το παρόν τουλάχιστον», αναφέρει μια πηγή στο Page Six.

Ο λόγος για την Αλίνα Καμπάεβα, χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία φέρεται να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον 69χρονο Ρώσο ηγέτη. Ωστόσο, οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα.

erwmenh

Οι φήμες λένε ότι έχουν δυο δίδυμες 7χρονες κόρες, οι οποίες γεννήθηκαν κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας τον Φεβρουάριο του 2015 και δύο γιους, τους οποίους η Αλίνα Καμπάεβα φέρεται να έφερε στον κόσμο σε νοσοκομείο της Μόσχας το 2019«Η Αλίνα έχει δύο μικρά αγόρια και δυο δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν που γεννήθηκαν στην Ελβετία», υπογραμμίζει μια πηγή στο Page Six για τα υποτιθέμενα παιδιά του Πούτιν με την 38χρονη Καμπάεβα. «Ολα τα παιδιά έχουν ελβετικά διαβατήρια, όπως επίσης φαντάζομαι ότι έχει και η ίδια».

Η προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου παραμένει ένα επτασφράγιστο μυστικό, καθώς μετά το διαζύγιό του το 2014 με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα, μόνο ανεπιβεβαίωτες φήμες έχουν δει το φως το δημοσιότητας για σχέση του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου με την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής.

Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δηλώσει παλαιότερα: «Έχω ιδιωτική ζωή και δεν επιτρέπω σε κανέναν να εμπλέκεται σ’ αυτήν. Πρέπει να γίνεται σεβαστή». Ενώ «στόλισε» «εκείνους που με τις ερωτικές φαντασιώσεις τους χώνουν τις μύτες τους στις ζωές των άλλων». Ο ίδιος έχει άλλες δύο ενήλικες κόρες, τη 36χρονη Μαρία και την 35χρονη Κατερίνα, από τον πρώτο του γάμο. Δεν μιλάει, όμως, σχεδόν ποτέ δημόσια για αυτά, προκαλώντας σύγχυση για το πόσα παιδιά έχει στην πραγματικότητα.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ