Εφημερίδα Κοινωνική

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Υπό αστυνομική παρουσία το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών – Χέρι, χέρι οι γονείς

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Υπό αστυνομική παρουσία το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών – Χέρι, χέρι οι γονείς
06 Μαρτίου 2022

Μνημόσυνο στη μνήμη των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σχεδόν τρία χρόνια τέλεσε το πρωί του Σαββάτου (6/3) η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Οι γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα, τέλεσαν μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα αγγελούδια τους. Έφτασαν στην εκκλησία ντυμένοι στα μαύρα και πιασμένοι χέρι – χέρι…

Στιγμές συγκίνησης αλλά και έντασης στο μνημόσυνο των παιδιών στην Πάτρα. Οι γονείς τους, στενοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, με την ατμόσφαιρα κατά διαστήματα να είναι ηλεκτρισμένη. Αιτία η δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και η παρουσία δημοσιογράφων από την Πάτρα και την Αθήνα. Είναι χαρακτηριστικό πως ένα άτομο που στεκόταν στην είσοδο του Ιερού Ναού προσπαθούσε να εμποδίσει ορισμένους να περάσουν στα ενδότερα.

patra-paidia-960x640

 

Ο συγκεκριμένος που ήταν ο μοναδικός που δεν φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δεν μπορούσε να γνωρίζει όλους τους δημοσιογράφους και έτσι οι Αθηναίοι απεσταλμένοι είχαν ανέβει στον γυναικωνίτη και φωτογράφισαν την διαδικασία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flamis.gr, ο συγκεκριμένος έφτασε στο σημείο να απειλεί, χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αν και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Αργότερα όμως φάνηκε πως είχε σχέση με την εκκλησία και τον προϊστάμενό της. Θα πρέπει να τονιστεί πως την ίδια ώρα στην πόρτα του Ιερού Ναού ήταν δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι επίβλεπαν την διαδικασία. Προφανώς για να εξακριβώσουν τι συμβαίνει και να ενημερώσουν το “Ανθρωποκτονιών” στην Αθήνα, το οποίο διερευνά την πολύκροτη υπόθεση θανάτου.

Οι γονείς των παιδιών έφτασαν στην εκκλησία ντυμένοι στα μαύρα και πιασμένοι χέρι – χέρι, όπως βλέπουμε στα επόμενα βίντεο…

Αναφερόμενη ξανά στο Σύνδρομο Μινχάουζεν απάντησε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ότι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δε γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα στην Τζωρτζίνα που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται». Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών απαντώντας στην Αγγελική Νικολούλη για την πορεία των ερευνών, είπε: «Θα δούμε. Θα βγουν οι τοξικολογικές και θα σταματήσει όλο αυτό.»

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ