Εφημερίδα Κοινωνική

Προβληματισμός στον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Προβληματισμός στον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
24 Μαρτίου 2022

Έντονα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ σε σχέση με τις απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις του συλλόγου. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης μόνο δέκα με δώδεκα ποδοσφαιριστές δήλωσαν παρόν αφού πολλοί από αυτούς παραμένουν στα σπίτια τους λόγω ιώσεων! Στο συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΡΜΗ, ο κύριος Απόστολος Τσιριωτάκης, που δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

tsiriotakis

«Υπάρχει γενικά ένας μεγάλος προβληματισμός που έχει να κάνει με τα κρούσματα που υπάρχουν στην ομάδα. Το παράξενο είναι ότι δεν πρόκειται για κρούσματα covid-19, αλλά για τον ιό της γρίπης Η1Ν1. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια πλατφόρμα να δηλώσουμε τους ασθενείς για να αναβληθεί το παιχνίδι μας αυτό το Σαββατοκύριακο! Όμως τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Πραγματικά, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και δημιουργούνται συγκεκριμένα θέματα που δημιουργούν άνισους όρους στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων…

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία και πιστεύω να συνέλθουμε και να πάρουμε τα αναγκαία αποτελέσματα για να μείνουμε στην κατηγορία. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς γεμάτη τραυματισμούς, ατυχίες και δυσάρεστα απρόοπτα. Όσο δυνατός κι αν είσαι σαν οργανισμός, κάποια στιγμή όλα αυτά σε παίρνουν από κάτω. Μακάρι να υπάρχει αίσιο τέλος και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή, που με τις φετινές συνθήκες θα ισοδυναμεί με… τίτλο!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ