Εφημερίδα Κοινωνική

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη ανάμεσα στους δικηγόρους -Διέκοψε για λίγη ώρα το δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη ανάμεσα στους δικηγόρους -Διέκοψε για λίγη ώρα το δικαστήριο
28 Μαρτίου 2022

Κλίμα έντασης στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη οδηγήθηκε σε ολιγόλεπτη διακοπή. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου έλαβε το λόγο για να δηλώσει ότι ο εντολέας της δεν συναινεί στο αίτημα δύο από τις καταγγέλλουσες να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών.

«Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η συνήγορος και ακολούθησε η αντίδραση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλεξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησαν διαξιφισμοί που οδήγησαν το δικαστήριο σε διακοπή.

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ