Εφημερίδα Κοινωνική

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Επισκέφτηκε τις δομές της UNESCO στον Πειραιά

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Επισκέφτηκε τις δομές της UNESCO στον Πειραιά
02 Μαρτίου 2022

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς  επισκέφτηκε τις δομές της UNESCO στον Πειραιά , όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μαρωνίτης οποίος και τους ξενάγησε στους χώρους των δομών.

Η ανακοίνωση του ΟΣΠ αναφέρει:

«Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας και προσφοράς του συλλόγου μας του Προγράμματος Δωρεάν Εξέταση Προληπτικού Ελέγχου Μαστού που διενεργεί η Περιφέρεια Αττικής με υπεύθυνο τον Αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα κ.Γεώργιο Δημόπουλο στο Ημερήσιο Κέντρο Νοσηλείας Νίκος Κούρκουλος. Μετά τις συζητήσεις καταλήξαμε το πρόγραμμα αυτό το οποίο παρέχεται ήδη από τον σύλλογο μας σε όλες τις συναδέλφους οδοντιάτρους και τις οικογένειες τους να προσφερθεί και στους τρόφιμους, στους εργαζομένους και στα μέλη της UNESCO Πειραιώς Νήσων και Νίκαιας με την επίδειξη της ταυτότητας τους. Επίσης συμφωνήθηκε ο ΟΣΠ να κάνει τακτικές επισκέψεις στις δομές για στοματολογική εξέταση και για εκπαίδευση στην πρόληψη και στην υγιεινή στόματος σε όλους τους τρόφιμους των δομών της UNESCO. Τα παραπάνω είναι τα ελάχιστα που μπορεί ο σύλλογος και τα μέλη του να προσφέρουν στο αξιόλογο έργο που ήδη γίνεται στις δομές αυτές.

Ευχαριστούμε την UNESCO Πειραιά και Νήσων και τον Πρόεδρο κ. Ι. Μαρωνίτη για την υποδοχή και την φιλοξενία και δηλώνουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Μ. Αγρανιώτη και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μ. Αγραπίδου


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ