Εφημερίδα Κοινωνική

Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ: Αναβάθμιση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού καρδιολογικού τμήματος

Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ: Αναβάθμιση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού καρδιολογικού τμήματος
14 Μαρτίου 2022

Τα τελευταία δύο έτη η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος ΓΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ με συντονισμένες ενέργειες προσπαθεί να αναβαθμίσει εκτός όλων των άλλων, τον ιατροτεχνολογικό του εξοπλισμό του Νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα και χάρη στην άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας, καταφέραμε να διατεθούν για τις ανάγκες του Καρδιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ δύο απαραίτητα μηχανήματα.

1) Ενός Καρδιογράφου GΕ-ΜΑC 2000 της εταιρείας GENERAL ELECTRIC και

2) Ενός Υπερηχοτομογράφου GE- LOGIQ Ρ9 Κ3 της εταιρείας GENERAL ELECTRIC

Για την υλοποίηση αυτής της απόφασης συνέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ.Κωτσιόπουλο, και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αμέριστη βοήθειά του.

Τα μηχανήματα αυτά θα συνδράμουν στην λειτουργία του τμήματος και θα αντικαταστήσουν αντίστοιχα μηχανήματα που βρίσκονται σε χρήση στο Καρδιολογικό Τμήμα για περισσότερο από 15 χρόνια, αναβαθμίζοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό του.

toyumpekhs

Όπως ανέφερε ο διοικητής κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης:

«Η συνέχιση του έργου της αναβάθμισης του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα και ευελπιστούμε στο καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Μαζί δίνουμε τον καθημερινό αγώνα μας στο δύσκολο έργο της μάχης κατά του καρκίνου.

Το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, θα συνεχίσει να προσφέρει στους ασθενείς υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες και υπόσχομαι να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για ένα Ογκολογικό Νοσοκομείο Πρότυπο».

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ