Εφημερίδα Κοινωνική

Γυναίκα την… κοπάνησε από τον γάμο της όταν ανακάλυψε ότι ο γαμπρός είναι φαλακρός

Γυναίκα την… κοπάνησε από τον γάμο της όταν ανακάλυψε ότι ο γαμπρός είναι φαλακρός
11 Μαρτίου 2022

Ένας γάμος στην Ινδία κατέληξε πρόσφατα σε απόλυτο φιάσκο, αφού η νύφη αρνήθηκε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με έναν άνδρα που μόλις ανακάλυψε ότι ήταν φαλακρός…

Οι κανονισμένοι γάμοι είναι συνηθισμένες υποθέσεις στην Ινδία, αλλά παρά το γεγονός ότι οι οικογένειες κανονίζουν και διαπραγματεύονται καλά εκ των προτέρων, δεν πάνε πάντα χωρίς προβλήματα. Κάποιες φορές η νύφη ή ο γαμπρός το σκάει με τον εραστή τους, κάποιες φορές συμβαίνουν τραγωδίες και άλλες φορές το να μην ξέρεις αρκετά για το άτομο που παντρεύεσαι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας πρόσφατος γάμος στην περιοχή Etawah της Kanpur, στον οποίο η νύφη αρνήθηκε να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της αφού έμαθε ότι ήταν φαλακρός.

Σύμφωνα με τους Times of India, όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο αλλά η καταστροφή χτύπησε όταν η νύφη παρατήρησε ότι ο μέλλων σύζυγός της τακτοποιούσε λίγο υπερβολικά το παραδοσιακό κάλυμμα του κεφαλιού του. Έτυχε να το αναφέρει σε κάποιον από τη συνοδεία της και εκείνος της απάντησε ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ήταν φαλακρός και φορούσε περούκα.

Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, η γυναίκα φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη με τον γαμπρό γι” αυτό και όταν εκείνος επιβεβαίωσε ότι όντως ήταν φαλακρός, λιποθύμησε επί τόπου. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγο αργότερα, η νύφη αρνήθηκε να προχωρήσει στον γάμο, ενημερώνοντας την οικογένειά της ότι δεν θα παντρευόταν, σε καμία περίπτωση, έναν φαλακρό άνδρα.

Οι συγγενείς της γυναίκας προσπάθησαν να την κάνουν να λογικευτεί, αλλά δεν μπορούσαν να την πείσουν, οπότε δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πουν στην οικογένεια του γαμπρού ότι ο γάμος ακυρώνεται. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην άλλη πλευρά, και υπήρξε μια μικρή συμπλοκή, με την οικογένεια της νύφης να κατηγορεί τελικά την πλευρά του γαμπρού ότι τους εξαπάτησε με το να μην αποκαλύψει την κατάσταση των μαλλιών του.

Στο τέλος, οι πρεσβύτεροι του χωριού επενέβησαν και ηρέμησαν τα πνεύματα, και οι δύο οικογένειες τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της τοπικής αστυνομίας, και οι δύο πλευρές κατέληξαν να υποβάλλουν καταγγελίες η μία εναντίον της άλλης, ισχυριζόμενες ότι εξαπατήθηκαν.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ