Εφημερίδα Κοινωνική

Τον προπονητή Άρη Τσαγδή ανακοίνωσε ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

Τον προπονητή Άρη Τσαγδή ανακοίνωσε ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!
15 Φεβρουαρίου 2022

Αλλαγή σκυτάλης στον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, αφού η Διοίκηση του ιστορικού συλλόγου διά στόματος του Προέδρου, κυρίου Απόστολου Τσιριωτάκη, ανακοίνωσε την αποχώρηση των Βασίλη Σταύρου και Δημήτρη Παπουτσόγλου από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας (παραμένουν στην Κ/18 του συλλόγου) και την πρόσληψη του ΑΡΗ ΤΣΑΓΔΗ και του συνεργάτη του Σταμάτη Μαντζουράνη!

Ο Άρης Τσαγδής ήταν μέχρι την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα προπονητής στον ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, και μάλιστα κατά γενική ομολογία παρήγε πολύ καλό έργο εκεί τα τελευταία χρόνια. Ήταν επίσης βοηθός του Νίκου Καρούλια στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ, ενώ έχει περάσει σαν πρώτος προπονητής από τον ΓΕΡΑΚΑ, τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ, τον ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ και τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘΗΝΩΝ. Σαν ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει στις ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ενώ είχε αγωνιστεί σε Α” και Β” εθνική με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ…
Η Διοίκηση του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ευχήθηκε στον νέο προπονητή καλή επιτυχία στο έργο του, και πλέον όλοι μαζί έχουν «σηκώσει μανίκια» για να καταφέρουν να κρατήσουν τον ιστορικό σύλλογο στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά!

 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ