Εφημερίδα Κοινωνική

Τηλεφωνική απάτη: 85χρονος έδωσε 25.000 ευρώ σε δήθεν «γιατρό» προκειμένου να σώσει την κόρη του

 Breaking News

Τηλεφωνική απάτη: 85χρονος έδωσε 25.000 ευρώ σε δήθεν «γιατρό» προκειμένου να σώσει την κόρη του
12 Φεβρουαρίου 2022

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι τηλεφωνικές αλλά και οι διαδικτυακές απάτες και χρειάζεται πολύ προσοχή ιδιαίτερα από τις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς όπως φαίνεται είναι τα πιο εύκολα θύματα.

Σε αυτή την περίπτωση, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (6-2-22) ένας 85χρονος από τον Πειραιά υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου δράστη, διότι το μεσημέρι της ίδια ημέρας τον είχε καλέσει από απόρρητο αριθμό προσποιούμενος γιατρό από το ΚΑΤ. Με σπαστά ελληνικά του εξήγησε πως είχε χτυπήσει άσχημα η κόρη του στο γόνατο και χρειάζεται άμεσα επέμβαση με κόστος 50.000 ευρώ, τα οποία θα του επιστραφούν από το ΙΚΑ σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο παθόντας ζήτησε αρχικά να μιλήσει με τον κόρη του προκειμένου να δει εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ο κομπιναδόρος «γιατρός» έβαλε μια γυναίκα να κλαίει προσπαθώντας να πείσει τον ηλικιωμένο άντρα πως είναι η κόρη του.

Μετά από αυτό το γεγονός ο άγνωστός άντρας ενημέρωσε τον 85χρονο πως θα μεταβεί μια γυναίκα έξω από την οικία του για να της δώσει το ποσό των 25.000 ευρώ ο οποίος είχε μέσα στο σπίτι του.

Έτσι μετά από λίγο μια άγνωστη γυναίκα 35 ετών περίπου, πήγε στο σπίτι του στον Πειραιά και της πέταξε από το μπαλκόνι της οικίας του το προαναφερόμενο ποσό, το οποίο είχε τοποθετήσει σε νάιλον σακούλα.

Την υπόθεση ερευνά το Τ.Α. Καμινίων –Νέου Φαλήρου.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ