Εφημερίδα Κοινωνική

«Παρεμβάσεις υπέρ του επιχειρείν» υπόσχεται ο νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Μασούτης

 Breaking News

«Παρεμβάσεις υπέρ του επιχειρείν» υπόσχεται ο νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Μασούτης
11 Φεβρουαρίου 2022

«Σε συνεργασία με τα επιμελητήρια όλης της χώρας, θα καταφέρουμε με τις παρεμβάσεις μας να παρέχουμε τα κίνητρα και το όραμα, ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν στην πατρίδα μας». Με αυτή τη δήλωση εγκαινιάζει τη θητεία του στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ο επιχειρηματίας Γιάννης Μασούτης.

Ο Γιάννης Μασούτης ανέλαβε τα καθήκοντα του μετά από απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής της Ένωσης με την οποία ολοκληρώθηκε μια θυελλώδης συνεδρίαση και ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του μόλις έξι μηνών προέδρου της ΚΕΕΕ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, η οποία έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος είχε εκλεγεί μόλις προ περίπου έξι μηνών, μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου με ομόφωνη απόφαση των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, σε δήλωση για την απομάκρυνσή του, έκανε λόγο για «κίνηση πραξικοπηματικού χαρακτήρα».

Ο Γιάννης Μασούτης είναι πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ενώ μέχρι την ανάληψη της προεδρίας της ΚΕΕΕ, εκτελούσε χρέη α’ αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων: «ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης, ύστερα από ψηφοφορίας της Διοικητικής Επιτροπής αναλαμβάνει την προεδρία της ΚΕΕΕ σε μια κρίσιμη για την επιχειρηματικότητα περίοδο, τόσο από την άποψη της υγειονομικής κρίσης, όσο και εξ’ αιτίας των έντονων πληθωριστικών πιέσεων. Η εκλογή του κ. Μασούτη στην προεδρία της ΚΕΕΕ, στοχεύει στην επικαιροποίηση του θεσμικού και συμβουλευτικού της ρόλου, αλλά και στην ανάδειξή της σε ισχυρό αρωγό της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας».

Ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με εξέλεξαν σε αυτό το θεσμικό, για τους επιχειρηματίες, αξίωμα. Και να δεσμευτώ, ότι σε συνεργασία με τα επιμελητήρια όλης της χώρας, θα καταφέρουμε με τις παρεμβάσεις μας να παρέχουμε τα κίνητρα και το όραμα, ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν στην πατρίδα μας».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ